ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTER

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych w postaci Newslettera przesyłanych przez Naczelną Radę Adwokacką, ul. Świętojerska 16, 00-202 Warszawa, drogą elektroniczną za pośrednictwem poczty elektronicznej. czytaj więcej
Jestem świadomy, że niniejszą zgodę mogę cofnąć w każdym momencie pisząc na adres IOD@nra.pl. Obowiązek informacyjny (w postaci linku odsyłającego na stronę, gdzie wyświetli się obowiązek informacyjny, etc. – może to być różnie umieszczone: Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Naczelna Rada Adwokacka, ul. Świętojerska 16, 00-202 Warszawa. W Naczelnej Radzie Adwokackiej został powołany Inspektor Ochrony Danych, z którym można kontaktować się w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania danych osobowych. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych możliwy jest pod adresem: IOD@nra.pl lub Naczelna Rada Adwokacka, ul. Świętojerska 16, 00-202 Warszawa. Odbiorcą Pana/Pani danych osobowych są zewnętrzne spółki udzielające wsparcia na zasadzie zleconych usług, z którymi zostały zwarte odpowiednie umowy powierzenia przetwarzania danych. Informujemy, że podane przez Pana/Panią dane osobowe będą przetwarzane w celach związanych z wysyłką Newslettera na podstawie zgody. Zgoda może być cofnięta w każdym momencie. W tym celu prosimy o kontakt za pośrednictwem skrzynki elektronicznej na adres IOD@nra.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Pana/Pani dane osobowe są przetwarzane przez okres subskrypcji Newslettera, tj. do czasu cofnięcia zgody. Ponadto ma Pan/Pani prawo żądania dostępu do dotyczących Pana/Pani osoby danych osobowych, prawo ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia danych, ograniczenia przetwarzania oraz złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania. Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku przetwarzania Pana/Pani danych osobowych w sposób naruszający przepisy RODO. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do otrzymywania Newslettera. Brak podania danych osobowych uniemożliwi otrzymywanie Newslettera. Informujemy, że Pana/Pani dane nie będą profilowane. ukryj informację

WYPISZ SIĘ Z NEWSLETTER